Activiteiten

Levensbomen zielskrachtwandeling Juli 2018

Ik doe mee met deze activiteit.

LEVENSBOMEN ZIELSKRACHTWANDELING
Een zomers bosbad. Een wandeling in Groen! 

Ontmoet de zielskracht van de levensbomen
Seizoenen ervaren met alle zintuigen

Wat gaan we doen?
De zomer heeft vaak een heel bruisende energie. Energie die vraagt om geleefd te worden maar waar schaduw een belangrijke rol kan spelen. Misschien een wat mysterieuze omschrijving. Op dit magische landgoed gaan we op onderzoek naar het effect van zon en schaduw. De frisheid en rust van de schaduw en het bruisen en bubbelen van de zon. Wat zegt dat over onze innerlijke vragen en zieleroerselen. We zoeken de bomen op die hier meer over te vertellen hebben. En met verschillende werkvormen gaan we op speelse wijze onderzoeken wat deze bomen en hun licht en schaduwspel met ons doet. Als een plek of boom aandacht vraagt dan gaan we daar zeker op in.

Doel?
Reconnecting inner nature with nature
Een dag waarbij innerlijke wijsheid gevoed wordt door de natuur en haar magie.  De levensbomen zielskrachtkaarten neem ik mee omdat ze een mooie aanvulling kunnen zijn of een ingang tot verbinding.

Locatie
Heidehof in Eext is het landgoed waar we vandaag zijn. Het is een bijzondere plek waar de natuur gekoesterd wordt en daardoor een bijzondere energie uitstraalt. 

Allerlei
Ontvangst kop thee/koffie om 10.00 uur

we lunchen ergens onderweg. Bij slech(er) weer kunnen we in de Boshut terecht.
Graag je eigen lunch meenemen en iets te drinken
Afronding rond half 4. We laten ons leiden door de bomen en het weer dus eindtijd kan varieren.

Kosten
Deze dagworkshop kost € 65,00

 

Ik doe mee met deze activiteit.