Activiteiten

Levensbomen en jouw zielskracht (Eindhoven)

Ik doe mee met deze activiteit.

Levenbomen & jouw zielskracht

Een cirkel van licht gaan we vormen deze dag
Een cirkel van zielskracht
Gevoed door de levensbomen
Gevoed door onze innerlijke wijsheid
Met als leidraad het levenswiel
Waarbij zachtheid, speelsheid en verbinding de basis vormen.

’s Morgens gaan we een jaarwiel leggen met de Levensbomenkaarten. Vandaar uit ga je een persoonlijke Zielskrachtkaart maken dmv een collagetechniek.
Aan het eind van de dag neemt Judith ons mee op muziek om de zielskrachtkaart te verinnerlijken door de kracht in je lichaam te voelen en te verankeren

Zondag 14 januari 2018
Van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: De verbindende factor
Investering: € 65,00
Opgave via formulier of info@marjannehuising.nl 

De levensbomen & jouw zielskracht zijn de leidraad voor deze seizoensdagen. Een dag om te verbinden met de levensbomen, je lijf en het dagelijks leven. Samen met Judith van Putten zorgen we voor een gevarieerde dag. Waarbij we zeker naar buiten gaan om de elementen te ervaren.

Marjanne Huising
Natuurverbinder is het woord wat me steeds meer past. Mijn grote passie is om mensen weer te verbinden met de natuur via hun zelf. De natuur is een prachtige spiegel en maakt innerlijke kracht wakker en helder.
Door met mensen de kracht van de natuur te ervaren komt er steeds meer bewustzijn op de bron van wijsheid die zo dichtbij is. Ook als je verbinding maakt met die ene boom in de straat.
Als auteur heb ik woorden gevonden voor de verbinding tussen mensen en kruiden in Kruidenwijsheid. In het tweede boek, dat ik eerder al noemde, De heilige buxusmoeder heb ik vele ‘reizen’ gemaakt om uit verschillende lagen en het alwetende veld informatie op te halen. Ik vind het fijn dat mensen zelf met kruiden en bomen kunnen werken. Het is kennis van iedereen!

Judith van Putten
Ik geef met veel passie en kunde al vele jaren mijn aanraaksessies. Omdat in ons lichaam zoveel plezier, wijsheid en verlangen aanwezig is. En we er vaak flink mee úit verbinding zijn.
Ik geef Liefde, heb lief. Om dat zuiver te kunnen doen, verbind ik me met de bomen. Met de stenen, de stilte en de elementen.
Ik heb twee en half jaar een geweldige Tempeltraining gevolgd. Alles wat ik diep van binnen al wist, over ritmes en getijden en over licht en donker, heb ik me weer herinnerd. De priesteres in mij is heel blij.
En die vreugde deel ik graag met de wereld. Met jou!

Ik doe mee met deze activiteit.