Activiteiten

Chakrareis met kleurenpracht en kruidenkracht

In balans met Kleurenpracht met kruidenkracht
Een reis langs chakra’s in kleuren en kruiden

Het boek Kleurenpracht met kruidenkracht is nu een paar maanden uit en ik verlang er naar om de wijsheid van de kleuren met je te delen. Vooral om te laten ervaren wat kleuren met je kunnen doen en wat ze voor je kunnen betekenen.

Toen ik het boek, samen met Marijke Eering, aan het schrijven was heb ik het deel ‘kleurbeleving’ geschreven. Daarvoor heb ik me verbonden met de kleur die tevoorschijn komt bij het verven met kruiden. Wat een sensaties bracht dat te weeg. De kleuren namen me mee op reis naar donderblauwe luchten, groenen weides en meer natuurimpressies. Maar er waren ook herinneringen aan mijn oma’s stoel, de kleur van mijn moeders schort. Mijn lijf deed gretig mee, de ene keer vol energie maar soms ook klagend. Ik ontdekte dat de kleuren mijn energie beïnvloede op verschillende manieren. Kennis over de chakra’s is me niet vreemd maar dit beleven gaf een andere dimensie aan kleur.

Balans wat is dat?
In het dagelijkse leven valt het nog niet mee om jezelf te blijven. Dagelijks moeten er dingen terwijl je iets anders wilt. Het tempo kan veeleisend zijn evenals je agenda. En zo kun je vast nog wel wat redenen bedenken waarom je energie laag is, je je uit balans kunt voelen en je verlangt naar rust.
De reis langs de kleuren en chakra’s geven je grip op energie, balans en het dagelijkse leven.

Reisgids
Ik wil je graag meenemen op reis. Een reis die je mee op stap neemt langs kleuren en chakra’s. Een reis die energie geeft en persoonlijke groei. Zeker krijg je inzicht op hoe je energie bespaart in het dagelijkse leven. Hoe pas je de ervaringen van de reis toe. De reis bestaat uit kleurbeleving waarbij je de kleur gaat ervaren door visualisatie, dragen van de kleur of… Ik hou er van om me af te stemmen op een kleur en die te laten vertellen hoe die zijn of haar kleur wil laten beleven. Een stuk kennis over de chakra’s zoals de emotie, de kracht en de valkuil hoort erbij. Daarna ga je een zielskrachtkaart maken waaruit een nieuw inzicht kan ontstaat. De kaart is een collage die uit het onbewuste en in verbinding met de kleur ontstaat.
De kracht van het kruid zetten we op verschillende wijze in. Soms door een kop thee te drinken en andere keren door een schaal met bast, bloem of blad neer te zetten. Natuurlijk vertel ik over de letterlijke en energetische geneeskracht.

Kleurenpracht
Een extra dimensie geven de lapjes die ’s morgens in de verfpan gaan. Tijdens de chakrareis staat de pan met het kruid op het vuur en geeft de kleur aan het lapje. Voor ieder is er een lapje die je voor healing in kan zetten. De laatste zondag zullen we deze lapjes gebruiken in een healing om te ervaren wat kleuren met je doen. En hoe je deze healing kan toepassen bij anderen. Zowel deze lapjes als de kaarten ondersteunen bij het vinden van balans, herstellen de balans en zorgen voor het meer energie.

8 woensdagavonden om balans te ervaren
8 momenten om persoonlijk te groeien en bloeien
Data: maart, april en mei
18 en 25 maart
1, 15, 22 en 29 april
donderdag  7 mei ivm 4 mei
13 mei laatste keer.

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur. Kan uitlopen naar 22 uur maar niet later.
Locatie: Glimmen of Haren
Kosten: € 245,00 voor de gehele cursus (€ 35,00 per ochtend)

Literatuur: Kleurenpracht met kruidenkracht € 29,50
Je kunt het boek bij mij bestellen als je je inschrijft en aangeven of ik hem direct naar je toestuur of meeneem op de eerste zondagochtend.

Inschrijven kan door direct te betalen via de button of een mailtje te sturen naar info@marjannehuising.nl (ik kan wel mail ontvangen op dit moment maar niet versturen). Opgeven mag dus ook via Whatsapp deze keer 0610368877. Na opgave ontvang je een factuur.

 

Ik doe mee met deze activiteit. Ik doe mee met deze activiteit.