KruidenvakvrouwNiemand vind het prettig om ziek te zijn of klachten te hebben, maar buikpijn en depressie, om maar wat voorbeelden te noemen, zijn niet je vijanden. Het zijn aanwijzingen van lichaam en geest die om onderzoek, begrip en zachtheid vragen.
(Vrij naar Christina Feldman)

Mijn basis is het werken met kruiden die kunnen dienen als ondersteuning bij ziekteprocessen zowel lichamelijk als geestelijk als op zielsniveau.
Als kruidenvakvrouw geef ik kruidensessies waar wilde kruiden, bomen, tuinplanten en keukenekruiden de hoofdrol hebben. 

Over de werkwijze van de kruidensessie kun je in het menu een speciale pagina vinden.

Om je te ondersteunen in je proces en een stap in je persoonlijke ontwikkeling te maen bied ik de volgende sessies aan met de Kruidenwijsheidkaarten.
Vrouwenmantellegging - creatiekracht vanuit de baarmoeder te activeren.
Een legging met vier kaarten waarin we verschillende lagen van heling aanraken. Deze sessie duurt ongeveer een uur. De bijdrage is € 65,= exclusief kruidenmiddel of bomenremedie.
Engelwortellegging - verbinding tussen hemel en aarde
Een legging met 3 kaarten waarbij helder wordt welke kruiden kunnen ondersteunen om in verbinding met de hemel en de aarde te zijn en te leven vanuit je hart. Deze sessie neemt drie kwartier tot een uur in beslag en jouw bijdrage is € 55,= excl. kruidenmiddel of bomenremedie.
Kruidenwiel - inzicht in het leven zoals het zich nu aandient.
Een legging met 8 kaarten waarin jouw kracht centraal staat. De kruiden geven onder andere inzicht in je doel, je hartekraht, je obstakel enzovoort. Door de kaarten te bespreken, soms kort mee te visualiseren komt er nieuwe informatie of bevestiging voor jou naar voren.
Dit is een uitgebreide kruidenlegging die zeker anderhalf uur in beslag neemt. Jouw bijdrage is € 95,= excl. kruidenmiddel of bomenremedie.

Wil je een afspraak maken? Bel of mail me dan kijken we wanneer we kunnen afspreken. Dit kan trouwens in mijn praktijk in Assen maar ook via Zoom.