Treewoman

Door het schrijven over de levensbomen in De heilige buxusmoeder heeft er een verschuiving plaatsgevonden. De kruidenvakvrouw raakt op de achtergrond en maakt plaats voor een nieuw bewustzijn. Het schrijven over en het werken met de bomen gaf me een nieuwe naam: TreewomanTreewoman remedies

De Treewomanremedies helpen je te verbinden met jouw kernkracht en zij schonen datgene in jou op, wat jou ervan weerhoud jouw potentieel te leven, van binnenuit naar buiten.


Lees verder...Kruidengeneeskunde

Niemand vind het prettig om ziek te zijn of klachten te hebben, maar buikpijn en depressie, om maar wat voorbeelden te noemen, zijn niet je vijanden. Het zijn aanwijzingen van lichaam en geest die om onderzoek, begrip en zachtheid vragen.
(Vrij naar Christina Feldman)

Mijn basis is het werken met kruiden die kunnen dienen als ondersteuning bij ziekteprocessen zowel lichamelijk als geestelijk als op zielsniveau. Het geven van kruidensessies blijft een onderdeel van mijn leven.


Lees verder...Boom & Lijf

Met de Boom en Lijf retraites willen wij jou via de bomen en je lichaam laten ervaren hoe fijn het is met je innerlijke natuur verbonden te zijn. Te ontdekken hoeveel vreugde en vrijheid dit geeft en hoe het de kwaliteit van je leven vergroot.

Wij bieden je de mogelijkheid jezelf op speelse wijze, in een veilige setting te ontmoeten op een lokatie in de natuur.


Lees verder...