TreewomantravelsTreewomantravels
Spirituele natuurreizen

Sinds 2018 organiseer ik samen met Maria Vendrik reizen naar bijzondere krachtplekken waarbij mijn intentie de verbinding met de natuur is. 
Zoals de natuur en aardekracht van Ierland.
De godinnenwijsheid en de bomen in Glastonbury, Engeland.
De diepe verbondenheid met Lemurië, eenheidsbewustzijn, en vrouwenkracht van Malta.
We kijken iedere keer welk land, welke plek roept. Welke voetstappen we gaan zetten. Wat de intentie is van de reis.

Maria en Marjanne
We vormen een prachtig duo omdat we ieder ons licht laten schijnen en onze zielsmissie duidelijk hebben. Maria zet daar voetstappen waar licht geactiveerd mag worden. Liefde is wat ze uitdraagt. Ze organiseert onder andere ook reizen naar Iran en Jordanië. Marjanne wil verbionden met natuurlijke plekken en bomen in het land van bestemming. Hierdoor ontstaat er een verbindingsnetwerk waarmee het bewustzijn van de kracht vna de natuur groeit. Samen zorgen we tijdens de reizen voor de afstemming op de energie van het land, de bomen en oude wijsheid maar vooral geven we ruimte aan jou voor je persoonlijke afstemming.

Verlangen
De bedoeling is om minimaal twee reizen per jaar te organiseren. Mocht je belangstelling hebben voor een bepaald land laat het dan weten. Wie weet staat het land, de plek in de planning. Laat je verlangen weten en wie weet staat het al in de kosmos geschreven dat we samen op reis gaan.