Activiteiten

Bomenwijsheid

Ik doe mee met deze activiteit.

Connecting inner nature with nature ©

Bomenwijsheid

 

Ieder mens is aan een boom verwant
Slechts in verbinding met een boom
kan hij gelukkig zijn.
Nostradamus

Start met je eigen levensboom
De bomenwijsheid begint met een levensboomreading om kennis te maken met jouw boomgids die bij de geboorte met je mee komt om je te begeleiden, steunen en je te herinneren aan je kracht . Deze levensboom is de leidraad voor de reis.

Geboorteboom 
Deze ontdekking, die tijdens het schrijven van ‘De heilige buxusmoeder en 34 andere levensbomen’ tot mij kwam heeft al vele mooie readingen tot gevolg gehad. Er is meer en dat is het beleven, ontdekken en ervaren van de bomen en hoe dit je innerlijke natuur naar boven haalt, spiegelt en inzicht geeft. Het verdiepen van de kracht van jouw levensboom is de basis van bomenwijsheid.

Op welke vragen krijg je antwoord? 
Hoe je naar buiten treedt en manifesteert.
Jouw levensboom geeft je inzicht in jouw manier van aarding.
Welk dier geeft inzicht in rust en actie en op welke manier.
Hoe spreekt je levensboom met jou.
Welke verbinding er is er tussen jouw lijf en de levensboom.
Ontmoeting met je archetypische gids en inspiratiebron.
Hoe contact te maken met jouw ‘bron van wijsheid’.
Welk totemdier verbindt zich via de levensboom met jou.
Het staat wel vast dat zich van alles aanbiedt als je je gaat verbinden met jouw levensboom en de levensbomen van anderen.

Bomenwijsheid  
Bestaat uit 6 zaterdagen.
De eerste zaterdag is de dag dat we elkaar leren kennen en een bomencirkel vormen. We onderzoeken de wortels van je boom en hun aardende werking en hoe dat voor jou werkt. We maken verbinding met de stam en de kroon en de seizoenen die zich daar afspelen. Tevens wordt de vraag helder (der) waarmee je op pad wil.

Tijdens de volgende dagen kan er van alles gebeuren.
Als er een berk in ons midden is dan verbinden we ons met de Hoge priesteres en de werking van de beschermende cirkel . De wolf laat dat zien.
Als er een beuk is dan is spiegelen een belangrijke eigenschap.
Bij een els is het vuur in onszelf belangrijk maar ook de reinigende werking van vuur en kan je van alles vrij laten met behulp van vuur.
Bij de peer gaan we filosoferen.
Bij de kers gaan we communiceren zoals de spreeuwen laten zien en de bloesems geven een aanzet tot ontluiken.
De eik geeft inzicht in zelfliefde en de ree en de reebok laten ons zien wat zelfstandig zijn in relatie is.
Meidoorn vertelt ons van liefde.

Zo kan ik nog wel even door gaan maar de inhoud heeft directe verbinding met de levensbomen van de groep. Naar aanleiding van deze levensbomen gaan we ontdekken, ervaren en spelen. Buiten en binnen met allerlei (creatieve) werkvormen zoals rituelen, visualisaties, sprookjes, en opstellingen, zielskaarten maken en nog veel meer. Iedere dag ziet er anders uit maar voorop staat: Voeten in de aarde en hoofd in de wolken!

Bomenwijsheid praktisch
Zes dagen:Start vrijdag 20/4, 18/5, 22/6, 13/7, 21/9 en 19/10

Locatie: Op een plek in Drenthe in de prachtige natuur waar we iedere keer verbinding gaan leggen met de bomen en de natuur.

Tijd: Van 10 uur tot 16.30 uur.
Inloop 9.30 uur en afsluiting tussen 16.00 en 16.30 uur.

Aantal: minimaal 10 personen en maximaal 16 personen

Investering:Kosten € 570, -- (voor ondernemers excl. BTW 21%)
Aanbetaling is € 95,00 en maakt je inschrijving definitief.
Betalen per maand mag dmv automatische betaling

Inclusief:
Bomenreading. Voor de eerste Bomenwijsheid maken we een afspraak voor een bomenreading in mijn praktijk, via skype of telefonisch.

Logboek
Heerlijk om alles wat je ervaart en beleeft in een ‘logboek’ te verzamelen.

Lunches
Wij zorgen voor de inwendige mens. Heerlijk om verwend te worden. 

Virtuele bomencirkel
Op Facebook richten we een virtuele bomencirkel op. Een plek waar tussen de bomendagen door gedeeld en geheeld kan worden.

Ga je mee op bomenreis?
Stuur een mailtje naar info@marjannehuising.nl dan stuur ik je het inschrijfformulier en tzt maken we een afspraak voor een bomenreading.
Wil je meer weten of wil je uitwisselen om zeker te zijn van je keuze bel dan 06-10368877

 

Treewoman Marjanne Huising

Natuurverbinder is het woord wat me steeds meer past. Mijn grote passie is om mensen weer te verbinden met de natuur via hun zelf. De natuur is een prachtige spiegel en maakt innerlijke kracht wakker en helder. Dit ervaar ik in sessies waarbij de natuur ondersteunt en zelfs coach wordt.

Via het pad van Kruidenvrouw ben ik aan het groeien naar Treewoman. Een pad in de zon  waar schaduw niet vreemd is. Waar tranen als regen plassen maken en waar mensen samen met mij stappen zetten.

Als auteur heb ik woorden gevonden voor de verbinding tussen mensen en kruiden in Kruidenwijsheid. In het tweede boek, dat ik eerder al noemde,  De heilige buxusmoeder heb ik vele ‘reizen’ gemaakt om uit verschillende lagen en het alwetende veld informatie op te halen. Ik vind het fijn dat mensen zelf met kruiden en bomen kunnen werken. Het is kennis van iedereen.

Ik doe mee met deze activiteit.