Activiteiten

Levensbomen & 13 de heilige nachten Den Haag

Ik doe mee met deze activiteit.

Levensbomen & de 13 heilige nachten

Tijdens de 13 dagen die van kerstavond tot 6 januari duren zijn ‘de sluiers dun’. Dat betekend dat het makkelijker is om inzichten te verkrijgen via dromen, via attent zijn op ‘toevalligheden en door bewust te zijn van de verbinding met andere lagen of werelden.

We gaan een jaarwiel leggen met de Levensbomen zielskrachtkaarten. Voor iedere maand van het nieuwe jaar een kaart én een kaart voor jezelf. Deze persoonlijke kaart heeft te maken met je doel voor het nieuwe jaar. Deze kaart gaan we onderzoeken en bekrachtigen. Vanaf kerstavond ga je iedere nacht ‘op reis’ met een levensboom. Door je bewust te worden van de kracht van de levensbomen en jouw eigen ervaringen tijdens de 13 heilige nachten krijg je verbinding tussen jouw zielskracht en het dagelijkse leven.

INTRODUCTIEDAG
Vrijdag 15 december Van 10.00 tot 16.00 uur
De eerste dag van deze cyclus. Dit is een hele dag waarop we ons met elkaar verbinden en het jaarwiel gaan leggen. Tevens trek je een Levensbomenkaart die jouw persoonlijke jaarkaart is. Deze levensboom is het basisthema voor 2018. Deze kaart gaan we op deze dag al intergreren door een visualisatie en een korte oefening. 

LEVENSBOMEN JAARCIRKEL
is het één zondagochtend in de maand de kracht van de boom, je inzichten en je zielskracht met elkaar te verbinden. Natuurlijk gaan we ook naar buiten!
Iedere ochtend zal er anders uit zien omdat ik hou van allerlei werkvormen denk aan communiceren met bomen, natuuropstellingen, visualisaties, collage maken. De kaart van de maand met de levensboom geeft de aanleiding.
Iedere maand ontvang je via de mail een vraag die betrekking heeft op het thema en die je verbind met de volgende ontmoeting in de Levensbomen jaarcirkel. Deze vraag verbind je met het thema en is vaak al een voorbereiding op de komende keer. Het zijn geen ingewikkelde of tijdrovende vragen maar bijvoorbeeld een vraag om een afbeelding mee te nemen die aansluit bij wat je heeft geraakt of om een blad mee te nemen van de levensboom enz.
Zondagen per maand van 10.00 tot 13.00 uur
7 januari 2018
4 februari
4 maart
8 april
6 mei
3 juni
1 juli
augustus vakantie
2 september
7 oktober
4 november
Zaterdag 15 december 2018 nieuw jaarwiel leggen

Investering: Voor de eerste dag € 95,00 daarna € 50,00 per maand.
Je mag de cyclus in een keer betalen dan kost de gehele cyclus van 11 zondagen € 525 .
Je mag per keer betalen dan betaal in totaal € 550. graag per automatische betaling. 
Na opgave stuur ik je een inschrijfformulier en verdere gegevens

Locatie: Zee van Licht, Hellingweg 98K, Den Haag


UITNODIGING
Waarom Den Haag/Scheveningen?
Wat ik heel fijn vind is dat Bettina Stephani de wens uitsprak om deze jaartraining naar Den Haag te halen. Ik werd blij van deze uitnodiging en we gaan samen op pad. Bettina zal meehelpen met de energie neerzetten, smudge maar ook assisteren waar nodig. We delen de liefde voor de natuur en Bettina kent mooie rituelen. Mochten de levensbomen daartoe uitnodigen dan zal Bettina ons een deel van de ochtend mee nemen op reis.

Marjanne Huising
Natuurverbinder is het woord wat me steeds meer past. Mijn grote passie is om mensen weer te verbinden met de natuur via hun zelf. De natuur is een prachtige spiegel en maakt innerlijke kracht wakker en helder.
Door met mensen de kracht van de natuur te ervaren komt er steeds meer bewustzijn op de bron van wijsheid die zo dichtbij is. Ook als je verbinding maakt met die ene boom in de straat.
Als auteur heb ik woorden gevonden voor de verbinding tussen mensen en kruiden in Kruidenwijsheid. In het tweede boek, dat ik eerder al noemde, De heilige buxusmoeder heb ik vele ‘reizen’ gemaakt om uit verschillende lagen en het alwetende veld informatie op te halen. Ik vind het fijn dat mensen zelf met kruiden en bomen kunnen werken. Het is kennis van iedereen.

foto van Jenny Boxem

 

Ik doe mee met deze activiteit.