Kruidengeneeskunde

 
Niemand vind het prettig om ziek te zijn of klachten te hebben, maar buikpijn en depressie, om maar wat voorbeelden te noemen, zijn niet je vijanden. Het zijn aanwijzingen van lichaam en geest die om onderzoek, begrip en zachtheid vragen.
(Vrij naar Christina Feldman)

Mijn basis is het werken met kruiden die kunnen dienen als ondersteuning bij ziekteprocessen zowel lichamelijk als geestelijk als op zielsniveau. Het geven van kruidensessies blijft een onderdeel van mijn leven.

De nieuwe werkwijze

Een kruidensessie bestaat een schriftelijk gedeelte. Per mail krijg je een uitgebreid anamnese formulier toegestuurd. Het is gebleken dat in de rust van je eigen omgeving de vragen het helderst en diepgaand beantwoord kunnen worden.

Na het terugsturen van de informatie ga ik de vragen uitwerken en analyseren waarna we een afspraak maken om het een en ander mondeling toe te lichten via Skype, Whatsapp of gewoon telefonisch.

Via de mail ontvang je een korte samenvatting en kruidenadvies.

Natuurlijk staat de mogelijkheid open om af te spreken voor een vervolg zoals natuurcoaching of begeleiding bij het ziekteproces

Investering is € 95,00 (excl. Kruidenmiddelen)